Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 gedachten over “Reacties

 • Andrea de Winter

  Jos heeft een super schoenenrek van steigerhout voor ons gemaakt dat precies op maat is onder het aanrechtblad in onze bijkeuken. Eindelijk al die schoenen eens netjes opgeruimd op een stevig rek. Snel geleverd en voor een redelijke prijs.

 • Stephan

  Jos heeft bij mijn ouders ( op leeftijd) een extra trapleuning gemaakt zodat ze nu veel veiliger naar de eerste verdieping kunnen lopen.
  Buiten dat dit snel en degelijk gemaakt is vinden we vooral het advies wat hij gaf over een extra leuning super en dit getuigde ervan dat Jos weet waar hij over praat en zich in kan leven in de situatie.
  Het geeft ons veel rust dat de veiligheid nu goed is bij onze ouders.

 • Mariska van Schie

  Na enige weken geleden de glasvezel voortvarend aangesloten te hebben (stopcontact erbij, kabels trekken en de glasvezel activeren) heeft Jos afgelopen week vakkundig een tegelpad langs de erker aangelegd zodat ik m’n trapje nu goed kwijt kan om de ramen te lappen.
  Super Jos. Klasse.

 • Wilma Kodde

  De blokhut begon van onderaf weg te rotten door regen, westenwind én door de bosmieren in de tuin. Jos heeft dit prima gefixt, met stenen platen, verankerd aan de binnenkant met extra hout. Daarna goed afgekit. Zo kan ik er weer jaren plezier van hebben.
  Super gedaan, Jos, bedankt!!

 • Louisa de Jonge

  Super handige man.
  Heeft een prachtige kapstok gemaakt,helemaal naar ons zin.
  Ook bij de eettafel een stoere bank getimmerd.
  Verder electra klusjes in huis.
  Werkt ook hard door.

 • Hennie en Hanny

  Goed gedaan Jos , die moeilijke verf klus met die kleine raamjes en de rest ook
  We kunnen er weer ff tegen.
  “BAKKIE”’er bij …en Jos is happy en gaat als een speer.

 • Gerard en Marina

  Jos heeft bij ons diverse klussen uitgevoerd , waaronder renoveren van een betonnen afdak, hang en sluitwerk, schilderwerk en plaatsen van een vensterbank. We zijn hartstikke tevreden. Schappelijke prijs en geen verassingen doordat Jos goed communiceert.

 • Sanne van Ruijven

  Jos heeft in mijn nieuwbouwhuis de vloer en de muren gedaan (behang en sausen). Jos is een echte vakman, alles ligt netjes en de muren zijn super gedaan. Een echte perfectionist die ook echt meedenkt! Aan iedereen aan te raden. Had niemand anders beter kunnen doen! Een echte topper!

 • Elly Hazewinkel

  Al 2 jaar op zoek naar iemand die 2 tafeltjes aan de muur van ons cafe kon maken. Klus is door Jos met 100% tevredenheid uitgevoerd. Tafels zijn stevig, mooi en afsluitbaar. Heel blij mee. Foto’s op onze FB Site cafedeluifel gezet.

 • Linda

  Super blij
  Super schuifdeur opmaat gemaakt prachtig!
  Bestaat uit 2 delen
  Een loft deur in een jb multiklus uitvoering!
  Jammer dat ik geen foto kan toevoegen want dan zijn jullie verkocht!
  Aanrader!!!!
  Mvg linda andeweg

 • Marjan

  Jos heeft bij ons een mooie industriële deur opgehangen, buitenlamp opgehangen en een rand tegels in de tuin gelegd. Alles naar volle tevredenheid. Bedankt Jos!

 • Aniel Van Dam

  Super blij met onze nieuwe achtertuin.! Professioneel en met alle precisie de tuin bestraat. Na het opmerken van het geen elektriciteit in de schuur hebben, dit ook even gecontroleerd en opgelost.! Een échte aanpakker in alles wat hij doen. Super bedankt.!

  • josbruggeling Bericht auteur

   Aniel en Ramona, fijn dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor het vertrouwen. Hoop op een mooie zonnige zomer zodat jullie heerlijk kunnen genieten in de tuin..